Voeding

Goede voeding is uiteraard ook van essentieel belang voor een fit en gezond lichaam. Een dieet volgen om fit te worden, doet in de meeste gevallen een beroep op je culinair creatieve geest, het vraagt een enorme aanpassing in het doen van de boodschappen en niet zelden is het gehele gezin belast met uw nieuwe manier van eten. Het hoeft helemaal niet zo ingewikkeld…

Lees meer     Afspraak maken 


Enkele voedingstips als u traint bij Bodytec Rotterdam

Eet gezond, varieer en zorg voor uitgebalanceerde porties. U kunt beter over de dag verdeeld meerdere kleine porties eten.

Neem vlak voor het sporten geen uitgebreide maaltijd. Eventueel kunt u vlak voor de training een speciale energierijke  snackreep kiezen. Deze bevat weinig suikers en is rijk aan vitamines en mineralen. Een andere gezonde optie is een verse fruitsalade.

Zorg dat u tijdens het sporten uw vochtbalans op peil houdt. Neemt u een flesje water mee en drinkt u regelmatig een slokje.  Zorg dus dat u een bidon met water bij de hand hebt, drink wel voordat u dorst krijgt. Dorst is een teken van uw lichaam dat er eigenlijk al een tekort aan vocht. Probeert u na de training ook voldoende water te blijven drinken.

Na de training heeft uw lichaam koolhydraten en proteïnen nodig. Koolhydraten vullen je energievoorraden aan en gaan vermoeidheid tegen. Proteïnen zijn noodzakelijk voor herstel en opbouw van de spieren. U zou een proteïneshake met vers fruit voor de koolhydraten kunnen nemen, deze helpt u uw voorraden aan te vullen en vermindert uw hongergevoel.

Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen of maak eenvoudig en snel een afspraak via het contactformulier of via telefoonnummer: 010 – 223 08 29.Veilig

20 minuten trainen is net zo effectief als 3 uur fitness!

Een nieuwe revolutionaire manier van trainen bij Bodytec Rotterdam, bel voor meer informatie 010 223 08 29 of maak een afspraak:

Afspraak maken    Bekijk de videoVoedingssuppelementen en Superfoods

De meeste gezonde voedingsmiddelen hebben enkele bijzondere eigenschappen die goed voor u zijn. Superfoods en natuurlijke voedingssupplementen bevatten meerdere bijzondere eigenschappen. Superfoods en natuurlijke voedingssupplementen zijn rijk aan mineralen, vitaminen, aminozuren en antioxidanten.

Een gezonde geest in een gezond lichaam, drie pijlers:

  1. Gezonde & gebalanceerde voeding
  2. Voldoende lichamelijke beweging
  3. Voldoende rust

In ons actieve leven, schiet er altijd wel iets bij in. Daarbij is onze hedendaagse voeding lang niet altijd even uitgebalanceerd en gezond. Het is daarom belangrijk dat we ons bewust zijn van wat we eten om zodoende voldoende mineralen, vitaminen, aminozuren en antioxidanten binnen krijgen. Door een toenemende bewustwording van gezonde voeding kunt u uw lichaam de juiste bouwstenen geven voor een betere gezondheid.

Goede supplementen helpen u om uw doelen te realiseren en maken deel uit van uw (nieuwe) levensstijl.

Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen of maak eenvoudig en snel een afspraak via het contactformulier of via telefoonnummer: 010 – 223 08 29.Veilig

Veelgestelde vragen Bodytec Rotterdam


Een kennismakingssessie is € 19,90. Een losse trainingssessie is € 39,50. Kijk voor meer informatie op tarieven voor Bodytec Rotterdam.
Een afspraak maakt u eenvoudig en snel via het formulier of via telefoonnummer: 010 – 223 08 29.

Deel deze pagina op social media: