De effectiviteit van EMS training is tot 18 keer hoger dan een normale krachttraining

20 minuten met EMS training is net zo effectief als 3 trainingen van 90 minuten van een algemene krachttraining. Dit blijkt uit onderzoeksstudies van de universiteit van Bayreuth in Duitsland.

Lees meer     Afspraak maken 


Wetenschappelijke resultaten universiteit Bayreuth in Duitsland

Onderzoeksstudies van de universiteit van Bayreuth in Duitsland (lees meer) meldden de volgende wetenschappelijke resultaten na een trainingsprogramma van 6 weken met EMS.

  • De effectiviteit van EMS training is tot 18 keer hoger dan een normale krachttraining. 20 minuten met EMS training is net zo effectief als 3 trainingen van 90 minuten van een algemene krachttraining.
  • Bij 88% van de geteste personen verminderde de rugpijn.
  • Meer dan 30% van deze groep meldde dat hun terugkerende rugpijn was verdwenen.
  • 75% liet weten een verbetering zien van incontinentieproblemen, terwijl 33% zelfs genezen was van hun incontinentie.
  • 85% van de geteste personen voelde een verbetering van hun lichaam en 90% waardeerde de EMS trainingsmethode als positief.

Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen of maak eenvoudig en snel een afspraak via het contactformulier of via telefoonnummer: 010 – 223 08 29.20 minuten trainen is net zo effectief als 3 uur fitness!

Een nieuwe revolutionaire manier van trainen bij Bodytec Rotterdam, bel voor meer informatie 010 223 08 29 of maak een afspraak:

Afspraak maken    Bekijk de videoVeelgestelde vragen testresultaten Bodytec Rotterdam


Een kennismakingssessie is € 19,90. Een losse trainingssessie is € 39,50. Kijk voor meer informatie op tarieven voor Bodytec Rotterdam.
Een afspraak maakt u eenvoudig en snel via het formulier of via telefoonnummer: 010 – 223 08 29.

Deel deze pagina op social media: