EMS Trainingen Bodytec Rotterdam zijn geschikt voor iedereen!

EMS training is geschikt als vervanging van, of aanvulling op normale training. Ook helpt het bij afvallen, om in vorm te blijven, om effectief te revalideren, bij het genereren van huidverbetering en ter voorkoming en vermindering van rug- en bekkenbodem-klachten. Het kan u dus helpen om van klachten af te komen, uw sportprestaties te verbeteren en om in conditie te blijven.
U kunt zelf de trainingsintensiteit bepalen. Ouderen zijn zeer gebaat bij EMS training met toename van kracht en stabiliteit.

Alle Bodytec trainingen zijn op maat

In overleg met uw Bodytec trainer worden doelen vastgesteld. Met behulp van een trainingsschema op maat gaat u aan de slag om deze doelen te bereiken. Hieronder een overzicht van beschikbare trainingsvormen. De trainer bepaalt samen met u de trainingsvormen die voor u het meest geschikt zijn om uw doelen te bereiken.

Basis training
Dit is onze EMS basistraining. Onder persoonlijke begeleiding van een trainer ervaart u EMS als middel om fit te worden/blijven en uw conditie te verbeteren. Uw kracht en stabiliteit zullen toenemen.
Vitaliteitstraining voor senioren
Tijdens deze EMS training wordt u aangenaam verrast door de fijne ‘low impact’ oefeningen, deze verberen de mobiliteit van gewrichten zonder deze te belasten. Er is een positieve focus op stabiliteit, kracht en spiermassa, Deze training is een opkikker en vergroot het welbevinden van senioren.
Stabiliteitstraining en revalidatie
Bij deze EMS training staat het revalideren centraal. Onder persoonlijke begeleiding van een personal trainer gaat u aan de slag met het trainen van de stabiliteit rond het te revalideren gewricht. Optimale stabiliteit is namelijk een voorwaarde voor succesvol herstel.
Powertraining
Deze EMS training, onder begeleiding van een personal trainer, is heel reultaatgericht: kracht en stabiliteit. De nadruk tijdens deze powertraining ligt op snelkracht, core stability en stabiliteit van alle gewrichten.
Keep in shape training
In deze EMS training wordt het anti-cellulite programma uitgevoerd onder motiverende begeleiding van een trainer. De stofwisseling wordt bevorderd, de spanning in de huid en de spiermassa neemt toe en er vindt vetreductie plaats. Aangenaam verrast zult u zijn met het snelle verlies van centimeters in omvang.
(top)Sporttraining
Onder deskundige begeleiding van een personal trainer worden zowel kracht- als duursporters getraind met EMS. Tijdens deze supereffectieve training leren sporters al hun energiesystemen optimaal te benutten. De snelkracht zal toenemen en ook de reactievermogen en de ‘core stability’ verbeteren.

20 minuten trainen is net zo effectief als 3 uur fitness!

Een nieuwe revolutionaire manier van trainen bij Bodytec Rotterdam, bel voor meer informatie 010 223 08 29 of maak een afspraak:

Afspraak maken    Bekijk de videoBodytec is uitgebreid getest en veilig bevonden

Een EMS training met de Miha Bodytec werkt met een impuls intensiteit binnen het micro-Ampere (mA) bereik. Deze intensiteit is volledig veilig voor het menselijk lichaam. Er zijn echter een aantal aandoeningen en omstandigheden waarbij het trainen met EMS wordt afgeraden of alleen is toegestaan na goedkeuring van een arts of behandelaar.

Aandoeningen en omstandigheden waarbij het trainen met EMS wordt afgeraden

Het gaat om de volgende aandoeningen/omstandigheden:

 • Epilepsie
 • Pacemaker
 • Zwangerschap
 • Sterke onregelmatigheden in de bloeddoorstroming
 • Darmwand hernia of liesbreuk
 • Tuberculose
 • Tumoren
 • Arteriosclerose in een vergevorderd stadium, onregelmatigheden in de vaatdoorbloeding.
 • Zware neurologische aandoeningen
 • Diabetes Mellitus
 • Hemofilie

Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen of maak eenvoudig en snel een afspraak via het contactformulier of via telefoonnummer: 010 – 223 08 29.Veilig

Veelgestelde vragen veiligheid Bodytec Rotterdam


Een kennismakingssessie is € 19,90. Een losse trainingssessie is € 39,50. Kijk voor meer informatie op tarieven voor Bodytec Rotterdam.
Een afspraak maakt u eenvoudig en snel via het formulier of via telefoonnummer: 010 – 223 08 29.

Deel deze pagina op social media: