Bodytec Rotterdam heeft een tijdelijke ledenstop

Onze excuses voor het ongemak; heeft u vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op!

20 minuten training is net zo effectief als 3 uur fitness!

Een EMS (elektrische spierstimulatie) training bij Bodytec Rotterdam wordt altijd gegeven onder begeleiding van een personal trainer. EMS training is geschikt als vervanging van, of aanvulling op normale training. Training bij Bodytec Rotterdam is geschikt voor iedereen! Bel 010 – 223 08 29

Hoe is dat mogelijk?     Afspraak maken 


Hoe is dat mogelijk?

Doordat bij Bodytec Rotterdam gebruik wordt gemaakt van elektrische spierstimulatie (EMS). Door deze stimulatie bent u gelijk volledig gefocust op de training. Onder begeleiding van één van onze speciaal opgeleide trainers zorgt EMS ervoor dat alle acht belangrijke spiergroepen en dus ook de dieper en tussenliggende spieren, tegelijkertijd worden getraind.

In korte tijd wordt spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd en de huid verstevigd. Door het trainen met EMS worden meer spiervezels geactiveerd dan bij normale krachttraining. Het lichaam wordt daardoor sterker, stabieler en fitter. Uw prestatievermogen neemt binnen enkele weken flink toe. Het verschil met conventionele fitness training is dat er geen belasting is van de gewrichten en de wervelkolom.

Meer weten? Bekijk de videopromo of maak eenvoudig en snel een afspraak  of bel telefoonnummer: 010 – 223 08 29.EMS Trainingen Bodytec Rotterdam zijn geschikt voor iedereen!

EMS training is geschikt als vervanging van, of aanvulling op normale training. Ook helpt het bij afvallen, om in vorm te blijven, om effectief te revalideren, bij het genereren van huidverbetering en ter voorkoming en vermindering van rug- en bekkenbodem-klachten. Het kan u dus helpen om van klachten af te komen, uw sportprestaties te verbeteren en om in conditie te blijven.
U kunt zelf de trainingsintensiteit bepalen. Ouderen zijn zeer gebaat bij EMS training met toename van kracht en stabiliteit.

Alle Bodytec trainingen zijn op maat

In overleg met uw Bodytec trainer worden doelen vastgesteld. Met behulp van een trainingsschema op maat gaat u aan de slag om deze doelen te bereiken. Hieronder een overzicht van beschikbare trainingsvormen. De trainer bepaalt samen met u de trainingsvormen die voor u het meest geschikt zijn om uw doelen te bereiken.

Basis training
Dit is onze EMS basistraining. Onder persoonlijke begeleiding van een trainer ervaart u EMS als middel om fit te worden/blijven en uw conditie te verbeteren. Uw kracht en stabiliteit zullen toenemen.
Vitaliteitstraining voor senioren
Tijdens deze EMS training wordt u aangenaam verrast door de fijne ‘low impact’ oefeningen, deze verberen de mobiliteit van gewrichten zonder deze te belasten. Er is een positieve focus op stabiliteit, kracht en spiermassa, Deze training is een opkikker en vergroot het welbevinden van senioren.
Stabiliteitstraining en revalidatie
Bij deze EMS training staat het revalideren centraal. Onder persoonlijke begeleiding van een personal trainer gaat u aan de slag met het trainen van de stabiliteit rond het te revalideren gewricht. Optimale stabiliteit is namelijk een voorwaarde voor succesvol herstel.
Powertraining
Deze EMS training, onder begeleiding van een personal trainer, is heel reultaatgericht: kracht en stabiliteit. De nadruk tijdens deze powertraining ligt op snelkracht, core stability en stabiliteit van alle gewrichten.
Keep in shape training
In deze EMS training wordt het anti-cellulite programma uitgevoerd onder motiverende begeleiding van een trainer. De stofwisseling wordt bevorderd, de spanning in de huid en de spiermassa neemt toe en er vindt vetreductie plaats. Aangenaam verrast zult u zijn met het snelle verlies van centimeters in omvang.
(top)Sporttraining
Onder deskundige begeleiding van een personal trainer worden zowel kracht- als duursporters getraind met EMS. Tijdens deze supereffectieve training leren sporters al hun energiesystemen optimaal te benutten. De snelkracht zal toenemen en ook de reactievermogen en de ‘core stability’ verbeteren.

20 minuten trainen is net zo effectief als 3 uur fitness!

Een nieuwe revolutionaire manier van trainen bij Bodytec Rotterdam, bel voor meer informatie 010 223 08 29 of maak een afspraak:

Afspraak maken    Bekijk de video